Страхотни блиндирани входни врати в София. При нас ще откриете най-добрите и евтини цени на пазара в града. Още повече, нашите блиндирани врати се правят по вашите размери като по този начин елиминираме възможността за грешка. Доверете се на нашия над 20-годишен опит в производството на блиндирани входни врати. Работим на територията на цяла София и околията. Еренджи се стреми да извършва професионални услуги и да печели доверието са своите клиенти. Каним Ви да разгледате нашите модели. Ако желаете изработка на различна врата, свържете се с нас, покажете ни дизайна и ние ще Ви дадем добра цена. Най-добрите врати по ваша поръчка.

Блиндираните входни врати на Еренджи се продават на цената от 550лв.
Цените включват комплекта: Врата, каса, первази, обков, дръжка и стандартен размер на вратата до 2,10м. 
Важно: Еренджи предлага и врати с размер до 2,40 на допълнителна цена. За повече информация се свържете с нас.

Блиндирана врата Анатолия

Блиндирана врата Анатолия

Блиндирана врата Картепе

Блиндирана врата Картепе

Блиндирана врата Аспендос

Блиндирана врата Аспендос

Блиндирана врата Хитит

Блиндирана врата Хитит

Блиндирана врата Меламин

Блиндирана врата Меламин

Блиндирана врата Перге

Блиндирана врата Перге

Блиндирана врата Мадрид

Блиндирана врата Мадрид

Характеристики

Блиндираните входни врати на Еренджи разполагат с тристранно заключващ механизъм с 12 точки на заключване и 2 пасивни шипа от задната страна. Имат и 4 броя скрити панти в касата. Дебелина на вратата е от 65 мм до 90 мм. Изолацията може да бъде полиуретанова пяна или минерална вата.

Лакирана повърхност на MDF таблата и възможност за машинно или ръчно изработени орнаменти. Снабдена с шпионка и стоманен праг. Имате възможност да изберете от над 60 цвята от RAL каталога.